İngilizce Paragraf Çalışma Yöntemleri - İbrahim Durgut - Pelikan Tıp Teknik Yayıncılık

%
15
İNDİRİM
9786052268360
%
15
İndirim
300.00 TL
255.00 TL
1 adet stokta Hızlı Gönderi!
Kargo Bilgisi

500TL ve üzeri Kargo Ücretsiz.

Ödeme Bilgisi

İngilizce Paragraf Çalışma Yöntemleri - İbrahim Durgut - Pelikan Tıp Teknik Yayıncılık

İngilizce öğrenirken ve özellikle de İngilizce seviyemizi ölçen sınavlara hazırlanırken en faydalı çalışmalardan biri de okuma olacaktır. Çoğu öğrencimiz ise okuma becerisini ilerletmede sorun yaşamaktadır. Kitabımız karşılaşılan bu sorunlara çözüm niteliğindedir. Bu kitapla paragraf okumayı daha kolay ve kullanışlı yöntemlerle ulaşılabilir bir hedef haline getirmeye çalıştık. Kitap içerisinde 3’ü ilk defa bu kitapta kullanılan 7 farklı paragraf çalışma yöntemi bulunmaktadır. Kitap basitten zora bir düzenle hazırlanmış olup rutin ve sıkıcı bir çalışma olmasını engellemek için her bir yöntemle ortalama 25-40 arası paragraf çalışılmıştır. Ardından yeni bir yönteme geçilmiştir. Öğrencimiz her biri farklı olan 7 yöntem ile kolaydan zora ilerleyecek ve toplam 190 paragrafı kelimeleriyle birlikte çalışabilecek ve kitabın sonunda tam sayfalık akademik makaleleri okuyabilecektir.

Kitabın YÖNTEM bölümlerinde her bir yöntem hakkında kısaca bilgi verilmiştir.
Okuma becerisini geliştirmede kelime bilgisi çok önemlidir. Bu nedenle kitabın ilk bölümünde detaylı olarak 104 Latince ve Yunanca taban çalışılmıştır. Bu sayede ilk defa karşılaştığımız bir kelimenin anlamını kolayca tahmin edebilecek ve aynı kökten gelen kelimeleri daha kalıcı olarak öğrenebileceğiz.
Kitabın hazırlık sürecinde emek veren ve geri bildirim sağlayan 12 I sınıfı öğrencilerine teşekkür ederim.
İngilizce Paragraf Çalışma Yöntemleri kitabının öğretmen ve öğrenci arkadaşlarımıza büyük kolaylıklar sağlaması dileği ile…

Sayfa:
336 Sayfa
Kağıt:
1. Hamur Kağıt
Boyut:
19.50x27.00 cm
Basım Yılı:
Ağustos 2023
Barkod:
9786052268360