2022 TYT Fizik Konu Özetli Soru Bankası - Ünal Aktoka - Anadolu Okul Yayınları

%
15
İNDİRİM
9786057107725
%
15
İndirim
110.00 TL
93.50 TL
1 adet stokta Hızlı Gönderi!
Kargo Bilgisi

500TL ve üzeri Kargo Ücretsiz.

Ödeme Bilgisi

2022 TYT Fizik Konu Özetli Soru Bankası - Ünal Aktoka - Anadolu Okul Yayınları

2022 TYT Fizik Konu Özetli Soru Bankası

TYT’ye en baştan başlamak isteyenler, meslek lisesi öğrencileri, açık öğretim öğrencileri, ÖSYM sınavlarına hazırlananlar, kendilerine uygun kaynak bulamayıp eline bir soru bankası aldığında zor soruları görüp pes edenler… Bu kaynak tam size göre.

Anadolu Okul Yayınları’nın anlaşılabilir ve çözülebilir soru bankalarıyla TYT’ye hazırlanın. TYT soru bankalarıyla öğretmenlerimize ve ÖSYM sınavlarına hazırlanan üniversite adaylarına yardımcı kaynak desteği sağlarken öğrencilerimizin hedeflerine ulaşmasına yardımcı olmayı amaçlamaktayız.

Öğrencilerin yardımcı kaynak ihtiyacını karşılamak için hazırlanan bu kitaplar, konuların öğrenme basamaklarına göre düzenlenmiştir. Sınavlarda çokça sorulan konulara ağırlık verilmiştir. Bir konuyu tüm detaylarıyla adım adım öğretmek, pekiştirmek ve tekrar ettirmek için daha çok kolay sorulara yer verilmiştir. Sizler için anlaşılabilir soruların yer aldığı ve kolaydan zora ilerleyen bir kaynak hazırladık.

ÖSYM tarzında 1100 soru: Sorular ÖSYM’nin soru mantığına göre hazırlanmıştır. Konunun detaylarını öğreten soruların yanı sıra yeni nesil sorulara da yer verilmiştir.

Temel düzeye uygun: Temelden başlayan öğrenciler için hazırlanmıştır.

Akıllı tahta uyumlu: Tüm kitaplar akıllı tahta uyumludur. Sorular, ders esnasında öğrencilerle aynı anda çözülebilir.

Video çözümlü: Video çözümleri, öğrencilerin soruların çözümüne daha rahat ulaşabilmelerini ve aynı zamanda

öğrencinin öğretmenle doğrudan iletişim kurabilmesini sağlamaktadır.

Konu testleri: ÖSYM’nin en çok sorduğu konulardan oluşan ve kolaydan zora ilerleyen sorulara yer verilmiştir. Farklı soru tipleriyle konuların detaylarını öğretmek amaçlanmıştır.

Yazar:
Sayfa:
272 Sayfa
Kağıt:
1. Hamur Kağıt
Boyut:
19.00x27.00 cm
Basım Yılı:
Kasım 2021
Barkod:
9786057107725