Adanış - Rasulullah’ı Çağa Taşımak 2 - Selim Yavuz - Yüzleşme Yayınları
Ürün Açıklaması
“Sizden hayra çağıran, iyiliği emredip kötülükten meneden bir topluluk bulunsun. İşte onlar kurtuluşa erenlerdir.” (Âl-i İmran, 104)
İnsan fıtratında var olan en güçlü duyguların başında gelir inanmak ve iman ettiği şeye tapmak yani adanmak…
Ahsen-i takvîm olarak yaratılan insanoğlunu esfel-i safilin kılan davranış, bizatihi Yüce Allah tarafından şerefli kılınan varlığını, kendi cinsine yahut daha alt değerdeki dünyametaına adamasıdır.
Bu minvalde adamak âdemoğlunun bir nevi kaderidir. Zira insan, kendisini adayacak put icat etmekte ne kadar hünerli olduğunu bize mazisiyle ispat etmiştir. Hakikati yani gerçek ilahını yitiren âdemoğlu, insanlık onurunun ters yüz edildiği post-modern çağda idrakine deli gömleği giydiren izm’lerin tutsağı olmuştur.
Allah Rasûlü’nün ashabı, adanmışlar kuşağıdır. Onlar “İlk Kur’an nesli”dir.
Rasûlullah’a ittiba ederek varlıklarını Allah’a adamışlardır. Biz de varlığımızı Rabbe adamak adına, Rasûlullah’ı Çağa Taşıma “Arayış” ve “Adanış”ımızı sizlerle paylaşmak istiyoruz.
- Marka
- Yüzleşme Yayınları
- Yazar
- Selim Yavuz
- Sayfa
- 184 Sayfa
- Kağıt
- 2. Hamur Kağıt
- Boyut
- 13.50x21.00 cm
- Basım Yılı
- Haziran 2020
- Barkod
- 9786257934091