Allah İlk Öğretmenim - Seyit Ahmet Uzun - Çıra Yayınları

380.00TL
285.00 TL
Kazancınız: 95.00TL (25%)
Durum: Stokta yok



Ürün Açıklaması

Yarattığı varlıkları kendi haline bırakmadığı gibi onlara en güzel ortamı da ikram etmiştir. Ancak biz insanlar Onun ikram ettiği hayat, dünya ve sağlığımıza gerektiği gibi özen gösteremediğimiz için yaşadığımız toplumları cehenneme döndürmekteyiz.

Sevgiyi kaybettik, ihanete gebe kaldık. İhanet ederek sevgi yerine şehveti önemsedik. Çünkü Vedud Allahın sevgi öğretisi sürgün edilmişti gönüllerimizden.

Merhameti kaybettik, vicdanı kötürümleştirdiğimiz için. Rahman olan Allahın tecellisinden yoksunlaşan kalplerimiz acımasızlık çöllerine dönüştü. Tamah ettiğimiz dünya serveti ve menfaati Basirin ilhamını aldığı gibi gözlerimizden, körelen duyarlılığımız sonucu kendimizi bir takım putların karşısında köle bulduk.

Aliyy Allahın kulluğundan kaçındıkça, basit egemenlerin köleliğine mahkum olduk. Alçaldıkça, yücelerden müstağnileştik. Yücelerden müstağnileştikçe alçalmamız devam etti. Bir mevkinin hatırına, bir kadının ve erkeğin hatırına, biraz rahat yaşamın, lüks ve konforun hatırına süfli bir karaktere büründük. Silik şahsiyetler olarak güçsüzleri güç zannettik, Azim Allahı göz ardı ettik.

Onu kaybettiğimiz her dönemde dünyamız bozguncuların istilasıyla, bireyler nefislerinin saldırısıyla, doğa menfaatperestlerin hasisliği ve gözü dönmüşlüğüyle ifsat edilmiştir. İşte bu çalışmamızda yaşadığımız dünyamızı, sahip olduğumuz ailemizi, canımızı, sağlığımızı, doğamızı ve masum hayvanları ifsat edecek her türlü olumsuzluğun üstesinden İlk Öğretmenimiz Allahı tanıyarak nasıl gelebileceğimizi paylaşacağız.


Marka
Çıra Yayınları
Yazar
Seyit Ahmet Uzun
Sayfa
472 Sayfa
Kağıt
1. Hamur Kağıt
Boyut
13.50x21.00 cm
Basım Yılı
Mart 2024
Barkod
9786258422580