Allah İyiliğini Versin - Sevda Türküsev - Parana Yayınları

199.00TL
139.30 TL
Kazancınız: 59.70TL (30%)
Durum: Stokta yok



Ürün Açıklaması

Bir Müslüman ne kadar inançlarına yani Allah’ın ipine tutunursa o kadar mücadeleci olur, isyan etmez ve ayakta kalır. Oysa son on yılda insanlar paranın ve nefsinin peşinden soluk soluğa koşarken yani “Maddeleşirken” maneviyat arkadan ibretle onlara bakar hale geldi.

Bugünlerde sorun şu ki Allah’a inanıp “İMAN ETMEKTE” adeta bir direniş var. Bu kitapta sizlere “İman hakikatlerini”, “Önemini” ve “İnsan hayatı için dini doğru anlamanın ne kadar önemli olduğunu” anlatmaya çalıştım! Allah’a inanıp Allah’ın emirlerine adeta savaş açanlar! “Müslüman’ım” deyip Allah’ın emirlerini kendine göre yorumlayıp adeta şirke kadar gidenler! 

Farkında olmadan dinden dahi çıkanlar! 

Dinde yanlışlık varmış gibi konuşan ve hatta buna inanıp bir de Allah’a inandığını söyleyenler! 
 
* * *

Şunu unutmayalım: İslam dininde yanlışlık yoktur, insanlarda yanlışlık vardır. Birçok algıyla Müslümanların kafasını karıştırdılar ve bugünkü toplumsal çürümeye zemin hazırladılar, başarılı da oldular. Amacımız kimseye din dersi vermek değil, sadece “Müslüman’ım” demenin ve bunların ne anlama geldiğinin farkındalığını sağlamak.

Yolda neler yaşadığın önemli ama yoldan çıkmamak çok daha önemli.

Hadi takılın peşime dostlar! Başlıyoruz...

 

 


Marka
Parana Yayınları
Yazar
Sevda Türküsev
Sayfa
184 Sayfa
Kağıt
2. Hamur Kağıt
Boyut
13.00x21.00 cm
Basım Yılı
Mart 2025
Barkod
9786256502987