Alternatif Tıp - Vladimir Uzun - Cinius Yayınları

530.00TL
355.10 TL
Kazancınız: 174.90TL (33%)
Durum: Stokta yok



Ürün Açıklaması

Vladimir Uzun, 1955 yılında Kırım’da doğdu. İlk tıp derslerini 17 yaşındayken teyzesinden aldı. Tıp Fakültesini Sovyetler Birliği’nde okudu. 1989 yılında ailesiyle birlikte Bulgaristan’a yerleşti. 1997 yılından beri İstanbul’da yaşıyor.

10 yılını Çinli bir hocanın yanında, ilminden yararlanarak geçiren Uzun, Çin Tıbbı uygulamalarını 37 yıldır sürdürüyor.

Uzun’un sade ve açık bir dille paylaştığı bu kitap; hekimlerin yanı sıra, sağlığı için farklı yöntemlere ilgi duyan bireylerin de kolaylıkla uygulayabileceği, alternatif ve tamamlayıcı reçeteler içeren bir başucu kitabı niteliğinde.

Bu kitapta; solunum yolları ve göğüs hastalıkları, gastrointestinal ve ürogenital sistem hastalıkları ve nevroloji başlıkları altında, yaygın görülen 19 hastalığın tanımı, nedenleri ve bu hastalıklarda dikkat edilmesi gereken durumlarla birlikte, tedavide kullanılabilecek akupunktur, akupresür, suboterapi, bitkisel tedavi ve yoga reçeteleri yer almaktadır.


Marka
Cinius Yayınları
Yazar
Vladimir Uzun
Sayfa
250 Sayfa
Kağıt
2. Hamur Kağıt
Boyut
16.00x23.00 cm
Basım Yılı
Mart 2017
Barkod
9786053239376