Antik DNA - Geçmişin Yankılarında DNAnın İzini Sürmek - Burçak Vural - Ginko Kitap

400.00TL
340.00 TL
Kazancınız: 60.00TL (15%)
Durum: Stokta yok



Ürün Açıklaması

Hiç merak etmediniz mi insanlığın geçmişini? Bizden önceki insanlar kimdi?
Nasıl yaşarlardı? Neyle beslenirlerdi?
Nerelerde ve hangi koşullarda barınırlardı?
Bizler, bu konuları merak eden araştırmacılar olarak yukarıdaki sorulara yanıtlar bulmaya çalıştık. Her biri alanında uzman olan bilim insanlarının bir araya gelmesiyle, elinizdeki kitabı imece usulüyle ortaya çıkarttık.
Günümüzde bilimin ve özellikle temel bilimin karşılaştığı en büyük sorunlardan birisi, araştırılan konunun neye yaradığı şeklindeki sorudur. Bizler, bu kitabın yazarları olarak, bu soruya yanıt vermektense sadece meraklarımızın peşinden koştuk.
İnsan nasıl insan oldu? Kitabın sayfaları arasında gezerken, bu sorunun tatmin edici bir yanıtını bulabileceksiniz.
Bilimi kendisine rehber edinmiş tüm okurların, yazılanları okuduktan sonra kendi akıl süzgecinden geçirip, eleştirel bir perspektifle yazılanları değerlendirmesi, bizlerin en büyük kazancı olacaktır.
Cumhuriyetimizin bir asrını geride bırakmışken önümüzdeki yüzyılın, bilimin ışığından yararlanan, sürekli merak eden, araştıran ve okuyan nesillerce şekillendirileceğinin farkında olarak, elinizdeki kitabı sizlere sunuyoruz.
Kitap, yazıldıktan sonra artık yazanın değil okuyanındır.
Kitabınızı okurken yukarıda yazılanları aklınızda tutmanız dileğiyle...


Marka
Ginko Kitap
Yazar
Burçak Vural
Sayfa
344 Sayfa
Kağıt
2. Hamur Kağıt
Boyut
16.00x24.00 cm
Basım Yılı
Mart 2024
Barkod
9786258362237