Atatürk - Cumhuriyet ve Özgürlük - Beyazıt Akman - Kopernik Kitap

390.00TL
331.50 TL
Kazancınız: 58.50TL (15%)
Durum: Stokta



Ürün Açıklaması

Cumhuriyet’e giden yedi efsanevi günün hikâyesi.
20’inci yüzyılın başında Türkler tarih sahnesinden tamamen silinmek üzereydi. Bitmeyen savaşlar milletin belini bükmüş, ekonomik kriz iyice büyümüştü. Elde yok, avuçta yoktu. Batı, yıllardır can çekişen “Hasta Adam”ı artık gömmeye hazırlanı-yordu. Tüm planlar ve gizli anlaşmalar hazırdı. 
Sonra hiç kimsenin beklemediği bir şey oldu. 
Bir adam çıktı ve her şey değişti.
Atatürk’ün önderliğinde Cumhuriyet’e giden yedi efsanevi günün hikâyesi. Atatürk’ün çocukluğu, gençliği, harbiye yılla-rı ve savaşları.
Çanakkale’den Kurtuluş Savaşı’na, 19 Mayıs’tan Büyük Taa-ruz’a bir milletin küllerinden yeniden doğuşunun öyküsü. Hasan Tahsin’den Şehit Şerife Bacı’ya, Halide Edib’den Mehmet Akif’e, her sayfası sürpriz karakterlerle dolu bir yıldızlar geçidi.
Dünyanın İlk Günü ve Son Sefarad/Cennetin Kapıları gibi eserlerin sevilen romancısı, akademisyen-yazar Beyazıt Ak-man yedi yıl aradan sonra, Cumhuriyetin romanını 100’üncü yıl için yazdı. 
Cumhuriyeti film tadında okumak, okutmak, yaşamak ve yaşatmak için...
Cumhuriyetimizin 100’üncü yılına armağan olsun!


Marka
Kopernik Kitap
Yazar
Beyazıt Akman
Sayfa
564 Sayfa
Kağıt
2. Hamur Kağıt
Boyut
13.50x21.00 cm
Basım Yılı
Nisan 2023
Barkod
9786256994065