Basketbol - Özgür Nalbant - Nobel Akademik Yayıncılık

140.00TL
126.00 TL
Kazancınız: 14.00TL (10%)
Durum: Stokta yok



Ürün Açıklaması

Basketbol, yoğun bilgi tüketiminin olduğu ve bilgi çağı olarak adlandırılan asrımızda popülaritesi diğer spor dallarına göre hızla gelişen evrensel bir spordur. Bu tüketme ve üretememe kişiyi aynı zamanda eskiyi unutma ve monotonlaşmaya doğru da sürüklemektedir.

Bu doğrultuda hazırlamış olduğum bu kitap, basketbol severleri bilgilendirmeye dayalı spor, eğitim ve kültür kitabıdır. Basketbol ile ilgili bilinmesi gereken temel, özel ve genel konular özetle ve anlaşılır bir ifadeyle verilmeye çalışılmıştır.

Genç antrenörler, spor yaparken eğlenmesini istediğimiz çocuklarımız ve gençlerimiz bu kitapla hem basketbolu hem de kendilerini değerlendirme fırsatı bulabileceklerdir. Bu kitabın bilinçli,disiplinli ve eğlenceli bir çalışmanın faydalı bir parçası olacağına inanıyorum. Bu kitap ayrıca, basketbola yeni başlamış ya da başlayacak çocuklarımıza basketbol sporunu tanıtıcı ve sevdirici bilgiler de sunmaktadır. Bilinmelidir ki bilgi geçmişten gelen ve geleceğe doğru akan bir nehirdir.


Marka
Nobel Akademik Yayıncılık
Yazar
Özgür Nalbant
Sayfa
118 Sayfa
Kağıt
1. Hamur Kağıt
Boyut
16.00x24.00 cm
Basım Yılı
Eylül 2023
Barkod
9786051337104