Din Öğretiminde Ders İçi Etkinlikler - Mustafa Yılmaz - Dem Yayınları

160.00TL
120.00 TL
Kazancınız: 40.00TL (25%)
Durum: Stokta yok



Ürün Açıklaması

Elinizde tuttuğunuz bu kitap, din öğretiminde öğretmenin görsel-işitsel materyallere bağlı kalmadan, önceden hazırlanması gereken materyallere ihtiyaç duymadan ve teknolojik cihazları kullanmadan derslerini işleyebilecekleri ders etkinliklerini içermektedir.

Kitabın içeriği, Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi öğretmenleri, İmam-Hatip Lisesi öğretmenleri ve Kurân kursu öğretmenlerinin istifade edebileceği bir formatta düzenlenmiştir. Konular, iman, ibadet, Hz.Muhammed, Kurân, Ahlâk ve Kültür ana başlıkları altında verilmiş ve her bir etkinliğin konusu ve ortalama süresi ile etkinlik işlenirken dikkat edilmesi gereken hususlar açıklanmıştır.

Din eğitimi ve öğretimine gönül vermiş tüm öğretmenlere farklı fikirler sunmak ve derslerini daha etkin işlemelerine yardımcı olmak üzere yaklaşık 160 ders içi etkinliğin yer aldığı bu kitabın bu alandaki yeni çalışmalara yol göstermesi ve ışık tutması dileğiyle.


Marka
Dem Yayınları
Yazar
Mustafa Yılmaz
Sayfa
189 Sayfa
Kağıt
1. Hamur Kağıt
Boyut
16.00x22.00 cm
Basım Yılı
Eylül 2013
Barkod
9786054036417