İletişim Ve... - Kolektif - Hiperlink Yayınları

370.00TL
296.00 TL
Kazancınız: 74.00TL (20%)
Durum: Stokta yok



Ürün Açıklaması

Prof. Dr. Ersan İlal’e Armağan olarak hazırlanan “İletişim Ve…“ adlı bu kitap, Prof. Dr. Ersan İlal’in arkadaşı, meslektaşı ve öğrencisi olmuş akademisyenlerin O’nun anısına yazdıkları iletişim alanının farklı alanlarını kapsayan 15 makaleden oluşuyor.

Günümüzde iletişim alanındaki çok hızlı gelişmeler, olgular iletişimle ilgili klasik konuların ötesinde iletişime özgü yeni konuların da incelenmesini zorunlu kılmaktadır. Bu bakımdan Armağan kitapta yer alan makaleler, iletişim alanına özgü sinema, fotoğraf, karikatür, gazete, televizyon, sosyal medya, internet ve dijital iletişim gibi iletişim konuları; hukuk, kültür, eğitim, sosyoloji, sosyal psikoloji, tarih, kamuoyu ve araştırma gibi bilim dallarının perpektiflerinden kimisi kuramsal, kimisi betimleyici, kimisi ise alana inilerek hazırlamış araştırmalardır. Bu bakımdan kitap, iletişim ve kitle iletişim konularının farklı boyutlarıyla ilgilenen akademisyenlerin, öğrencilerin ve meslekten kişilerin sık sık yararlanacakları bir “başvuru kitabı“ niteliğindedir.

İletişimin farklı yönleriyle ilgili makalelerin oluşturduğu bu armağan kitabın, aynı zamanda Prof. Dr. Ersan İlal’in doğrudan ilgilendiği; dersler verdiği, kitap ve makaleler yazdığı, çeşitli bilimsel ya da bürokratik platformlarda ve ortamlarda dile getirdiği, savunduğu görüşerin iletişim alanlarıyla da yakından ilgili olması, kitabın anlamını, işlevselliğini ve yararını daha da arttırmaktadır.


Marka
Hiperlink Yayınları
Yazar
Kolektif
Sayfa
358 Sayfa
Kağıt
2. Hamur Kağıt
Boyut
16.00x23.00 cm
Basım Yılı
2014
Barkod
9789944157773