Kendine Yeşillenmek - Türkan Ersoy - DS Yayınları

180.00TL
135.00 TL
Kazancınız: 45.00TL (25%)
Durum: Stokta yok



Ürün Açıklaması

Her başlangıç yeni bir yolculuktur. Hayat bizi nereden başlatırsa başlatsın, nerede duracağımızı kendimiz belirleyebilir miyiz? Yoksa kendimizi kader kurbanı gibi gören “dışarıya mutlu kendi içinde kaybolmuş” oyuncular gibi miyiz? Elinizdeki kitapta bu konuyla ilgili gerçek hayat hikâyelerine tanık olacaksınız. Belki de bazıları size hiç yabancı gelmeyen, tanıdık olaylarda buluşacağız.

Bu kitabın baş kahramanı Defne Atanur, her bölümde farklı bir durumla karşılaşacak. Yaşadıklarını kendi dilinden anlatırken okura sorular soracak, onu farklı insanlık durumları üzerinde çözümler bulmaya zorlayacak.

Defne Atanur yaşı olmayan, içindeki boşlukları dışarıda gördüğü her şeyle doldurmaya çalışan, yuvayı, huzuru arayan, bazen de ne aradığını bilmeyen deli fişek bir kadın. Bazen siz, bazen iş yerinden biri, bazen arkadaşımız, bazen dostumuz, bazen patronumuz, bazen yöneticimiz, bazen sevgilimiz, eşimiz... Kısacası hepimizden bir parça o. Etrafımızda binlerce Defne var.

Defne’nin hayatı kendini tanımasıyla, kendini fark etmesiyle, kendisiyle konuşmasıyla değişmeye başladı. Dünyanın, yaşadıklarının daha çok ayırdına vardıkça yaşamdan keyif almaya başladı.

Etrafımızda yeşillenenlerin artmasını yürekten diliyorum.


Marka
DS Yayınları
Yazar
Türkan Ersoy
Sayfa
190 Sayfa
Kağıt
2. Hamur Kağıt
Boyut
13.50x19.50 cm
Basım Yılı
Mayıs 2023
Barkod
9786057304360