Khora 1 - Otani Köyü - İlker Selman - Kafe Kültür Yayıncılık

250.00TL
187.50 TL
Kazancınız: 62.50TL (25%)
Durum: Stokta yok



Ürün Açıklaması

Khora Serisi’nin ilk kitabı olan Otani Köyü’yle geleceğe yolculuk edeceğiz. Nükleer savaşlar, kıtlıklar ve doğal afetler sonucu dünya yaşanmaz bir hâle gelmiş. Ülkelerin kimisi tamamen yok olurken, kimisi tekrar toparlanmaya çalışıyor. Otani Köyü ise çok değerli bilim insanlarının yaşadığı, yemyeşil bir köy… Bir grup bilim insanının dâhiyane projesiyle, bitkilerden alınan genlerle üretilen yeşil hayvanlar sayesinde bu köyde doğa kaynakları tükenmiyor ve buradaki insanlar, diğer şehirlerdekilere göre çok daha mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüyor. Ta ki İsbaş şehrini yöneten Başbey Babu’nun hain planlarını duyana kadar!  

Otani Köyü’ne yerleştikleri yıl, ototrof hayvan üretimine başlandı. Yemyeşil koyunlar, inekler, ördekler ve kazlar… Kırlarda güneşlenen bir koyun sürüsünü, uzaktan çimenlerden ayırt etmek olanaksızdı. Yemyeşil vücutlarıyla doğayla bütünleşmiş gibiydiler. 
Sera kümeslerde yumurtadan çıkan bir civciv ya da sera ahırlarda yeni doğmuş bir kuzu, kendi besinini üretip bağımsız şekilde yaşayabiliyordu. Artık onlar çevrenin gerçek bir parçası ve yeni sahipleriydi.

Soluksuz okuyacağınız bu romanda Dr. İlker Selman sizi olağanüstü bir serüvene götürecek… 


Marka
Kafe Kültür Yayıncılık
Yazar
İlker Selman
Sayfa
188 Sayfa
Kağıt
2. Hamur Kağıt
Boyut
13.50x19.50 cm
Basım Yılı
Ekim 2023
Barkod
9786051434889