Milenaya Mektuplar - Franz Kafka - İlgi Kültür Sanat Yayınları

110.00TL
71.50 TL
Kazancınız: 38.50TL (35%)
Durum: Stokta yok



Ürün Açıklaması

Benim hiçbir şeyim yok, adım bile yok... Onu bile sana verdim.

- Franz Kafka

Açıkçası, biz yaşamayı beceriyoruz. Çünkü biz yalanın, körlüğün, heveslerin, iyimserliğin, inancın, karamsarlığın ve daha bir sürü şeyin altına sığınmışız. Ama o bunların hiçbirinin altına sığınmaz.

- Milena Jesenská

Dönüşümüyle, Şatosuyla ve Davasıyla 20. yüzyıla damgasını vurmuş şüphesiz en büyük yazarlardan biri olan Franz Kafkanın eserlerini tanımamak, hiç olmazsa yankılarını duymamak mümkün değil. Peki Albert Camusden Oğuz Ataya kadar modern dönemin neredeyse bütün edebiyatçılarını derinden etkilemiş bu yazarın hayatı nasıl esrarlar saklıyor?

Bu kitapta Franz Kafkanın özel hayatından bir kesite, ölümünden önceki yıllarda tutulduğu evli bir kadına yolladığı mektuplara ve çetrefilli ilişkilerine tanık olacaksınız. Edebiyat tarihinin belki de en meşhur yazışmalarından biri haline gelmiş bu mektuplar, aynı eserleri gibi, yazarın iç dünyasına açılan kırık ve puslu bir pencere sunuyor.


Marka
İlgi Kültür Sanat Yayınları
Yazar
Franz Kafka
Sayfa
296 Sayfa
Kağıt
2. Hamur Kağıt
Boyut
12.50x19.50 cm
Basım Yılı
Mayıs 2021
Barkod
9786054977864