One Child One Miracle - Duygu Duraklı Özlü - Gaga Yayınları

300.00TL
225.00 TL
Kazancınız: 75.00TL (25%)
Durum: Stokta yok



Ürün Açıklaması

‘One Child One Miracle‘ tamamen yerli olarak üretilmiş, artırılmış gerçeklik ile desteklenmiş İngilizce hikaye kitabıdır. Hikayedeki resimler alanında uzman bir ressam tarafından çizilmiştir. Kitabın seslendirmesi Kanadalı Asistan Profesör Sheelah Ziajka tarafından yapılmıştır.

Günümüz teknolojisine doğan çocuklara tablet ve telefon kullanımının tamamen yasaklanması yerine, faydalı şeyler (araştırma yapmak, bilgiye ulaşmak ve öğrenmek) öğrenmek için kullanılabileceğini gösteren bir hikaye... Hikaye içerisindeki ana karakterin davranışlarındaki dönüşüm de bunu destekler şekilde anlatılmıştır.

Kitaba entegre edilen artırılmış gerçeklik uygulamasını kullanmak için ücretsiz olarak sunulan ‘gagayayınları’ uygulaması hem Google Play hem de Apple Storedan indirilebilmektedir. Kitabın arkasında bulunan bilgi notu ile uygulamanın nasıl kullanılacağı anlatılmaktadır.

Kısaca söylemek gerekirse: Artırılmış gerçekliği kullanabilmek için öncelikle kitabın basılı halini satın almış olmanız gerekmektedir. Daha sonra uygulamayı telefonunuza ya da tabletinize indirmeniz ve kurmanız gerekmektedir. Ardından tablet ya da telefonunuzu kitabın sayfalarına tuttuğunuzda bu sayfaların animasyonları sesli olarak ekranınızda belirecektir. Animasyon telefonunuzu tuttuğunuzda otomatik olarak açılırken, hikayeyi aynı anda sesli olarak da dinlemek için ekranınızın sol altında bulunan ‘play tuşu’na basmanız yeterli olacaktır.


Marka
Gaga Yayınları
Yazar
Duygu Duraklı Özlü
Sayfa
32 Sayfa
Kağıt
1. Hamur Kağıt
Boyut
24.00x24.00 cm
Basım Yılı
Kasım 2019
Barkod
9786056872730