Siyonizm ve Masonluk - Satanist Kuşatma - Hakan Yılmaz Çebi - Çınaraltı Yayınları
Ürün Açıklaması
İnsanlık Cennet’te var olduğunda başlamıştı kıyamete kadar sürecek büyük mücadele. Yeryüzünde de devam edecekti elbette. Kötülüğün sembolü Kabil olarak çıktı karşımıza, iyiliğin ve masumiyetin sembolü ise Habil’di.
Gözleri hırs bürüdü de makama, güce, paraya tapındı insanlar. Aslı aşk olan güzel duygu, körpe kızların hayatlarını karartan cellat oldu iblisin elinde.
Saf duyguların karşısına dikildi hep iblisin fısıltılı sesi. Kimini uydurdu kendine, kendi gibi yaptı kimilerini; kimileri de ayrılmadı güzel ahlaktan, kazanan oldu hep bu güzel insanlar.
Lakin çok bedel ödendi; ilk insandan bu yana iblisin yolunda giden, insan kılıklı mahlukların yüzünden.
Bu kitap, iblisin yolunda gidenler ile Allah’ın yolunda gidenlerin mücadelesinden bir kesit sunmak ve insanlara gerçekler ışığında doğruyu anlatmak için kaleme alındı.
- Marka
- Çınaraltı Yayınları
- Yazar
- Hakan Yılmaz Çebi
- Sayfa
- 176 Sayfa
- Kağıt
- 2. Hamur Kağıt
- Boyut
- 13.50x21.00 cm
- Basım Yılı
- Mayıs 2021
- Barkod
- 9786257131858