Sultan Azizin Mücevherleri - Peyami Safa - Genç Damla Yayınevi

100.00TL
75.00 TL
Kazancınız: 25.00TL (25%)
Durum: Stokta



Ürün Açıklaması

Türk edebiyatının en ünlü polisiye kahramanı Cingöz Recai, soluk kesen maceralarıyla okuyucularını şaşırtmaya devam ediyor. Sıradanmış gibi görünen hikâyelerle ustalıklı maceralar çıkaran Peyami Safa, akıcı üslubu ve kuvvetli kurgusuyla polisiye türünün en sevilen örneklerini bu kitaplarla gözler önüne seriyor.

Cingöz Recai, ülkenin en tanınmış kibar hırsızıdır. Başkomiser Mehmed Rıza’yı peşinden koşturan; kurnaz, cesur, soğukkanlı, zarif, tahsilli ve görgülü özellikleriyle Türk edebiyatının en meşhur tiplemelerindendir.
Cingöz Recai, helal para kazanmış kimselere dokunmayıp servetini haksız yollardan kazananların baş belası olur. O, haram yiyicilerden aldıklarını muhtaçlara dağıtan bir iyilik abidesidir. Kendi asayiş anlayışıyla Fransızların Arsen Lüpen’ine, İngilizlerin dünyaca ünlü dedektifi Sherlock Holmes’e şapka çıkartır.
Genç Damla olarak, 12 kitaptan oluşan Cingöz Recai serisinin 8’inci kitabı Cingöz Recai/Sultan Aziz’in Mücevherleri ile sizleri Cingöz Recai’nin nefes kesen maceralarıyla buluşturmaktan mutluluk duyarız.


Marka
Genç Damla Yayınevi
Yazar
Peyami Safa
Sayfa
158 Sayfa
Kağıt
2. Hamur Kağıt
Boyut
13.50x21.50 cm
Basım Yılı
2006
Barkod
9786053838418