THY’nin Kara Kutusu - A. Emre Betin - İkinci Adam Yayınları

270.00TL
189.00 TL
Kazancınız: 81.00TL (30%)
Durum: Stokta yok



Ürün Açıklaması

Ben Bu Kitabı Neden Alıp Okumalıyım? 

İlk önce şunu belirtmek isterim ki “KARAKUTU” denildiği zaman toplumda ilk akla gelen olumsuz bir intiba bırakmış olmasıdır. Hâlbuki “KARAKUTU” uçaklarda bulunan ve herhangi bir olay anında bütün ses ve uçuş verilerini, yani gerçekleri kaydeden turuncu renkli bir cihazdır.
Ben de 1967-2003 yılları arasında kırk seneye yakın çalıştığım THY (Türk Hava Yolları)’de yaptığım bütün işlerimin ve faaliyetlerimin içimdeki “KARAKUTU”sunu açarak yaşadığım bütün “gerçekleri” iyisiyle kötüsüyle bu kitabımda yazdım. Bunun için de kitabıma “THY’NİN KARAKUTUSU” ismini verdim.
Gerek THY’nin 50. yıl kutlamaları ve gerekse de yeni satın alınan AİRBUS-300 tip uçaklarının THY filosuna katıldıkları bu dönemde, ben de THY Reklam Müdürlüğü görevini yürütüyordum. Bu dönem benim için büyük bir şans ve olumlu yönde değerlendirebileceğim güzel bir fırsat olmuştu. Çünkü ekip olarak THY’de reform yapıp RÖNESANS devrinin ilk adımını atmamızı sağlayacaktı. Nitekim ekip olarak yenilikleri getirecek kurulları kurarak, THY yolcularına sunulan PLASTİK tabak, kâğıt bardak ve plastik çatal-bıçak ve kaşıkları kaldırıp yerine PORSELEN tabak, KRİSTAL su-viski-konyak bardağı ve ÇELİK çatal-bıçak-kaşık dönemini başlatarak yolcularımızın hizmetine sunmayı başardık. 


Marka
İkinci Adam Yayınları
Yazar
A. Emre Betin
Sayfa
426 Sayfa
Kağıt
2. Hamur Kağıt
Boyut
13.50x19.50 cm
Basım Yılı
2023
Barkod
9786256930841