Toplu Oyunları 4 - Che Guevara / Tiyatrocular / Ah Bir Yoksul Olsam
200.00TL
150.00 TL
Kazancınız:
50.00TL (25%)
Durum:
Stokta yok
Ürün Açıklaması
Cücenoğlu her şeyden önce bir mizah ustasıdır. Onun mizahında, Gogolden Aziz Nesine evrensel değere sahip bütün mizah ustalarında olduğu gibi, insan zaaflarının altının çizilmesi ve toplumsal sakatlıkların gösterilmesi hedeflenmiştir.
- Ataol Behramoğlu
Che Guevara, belgesel niteliği taşıyan bir müzikal tragedya. Cücenoğlu sizi Che ile bir boy aynasının önünde tanıştıracak, sakın şaşırmayın, aynada ara sıra kendinize bakın!
- Üstün Akmen
Tiyatrocular, bir kara güldürü örneği... Cücenoğlu, Tiyatrocular ile gene tiyatro repertuarımızı zenginleştiriyor.
- Hülya Nutku
Ah Bir Yoksul Olsam, gerek konu zenginliği ve ilginçliği, gerekse sahneleme olanaklarında keşfedilecek zenginlikler ve oyunculuk olanakları ile yüksek enerjiyle oynanacak bir oyun.
- Marka
- Mitos Boyut Yayınları
- Yazar
- Tuncer Cücenoğlu
- Sayfa
- 208 Sayfa
- Kağıt
- 2. Hamur Kağıt
- Boyut
- 12.00x19.50 cm
- Basım Yılı
- Mart 2009
- Barkod
- 9789757785101