Türk’ün Töresi - Namık Kemal Zeybek - Atayurt Yayınevi

280.00TL
224.00 TL
Kazancınız: 56.00TL (20%)
Durum: Stokta yok



Ürün Açıklaması

Türk’ün göğü, yeri, suyu dileyince Tanrı, İlteriş Kağan ile İlbilge Katun’u Türklere Kağan kılmış,
onların uğraşları sonucunda Türk, TÖRE’ye göre diriltilmiştir. Türk Töresini bırakmış budunu, Atalar Töresince yaratmış, eğitmiş.
Bilge Kağan sesleniyor:
“Türk, Oğuz Beyleri, budun dinleyin:
Üstte gök basmasa, altta yer delinmese, Türk Budun, El’ini Töre’ni kim bozabilir.” Töre Türk’ün tüm birikiminin adıdır. İnanç temelleriyle, erdem kurallarıyla, anayasasıyla, önemli yasalarıyla, tüzükleriyle, toplum kurallarıyla, kişiler arası ilişki kurallarıyla, bu kuralların tümünün adıdır.
Töre...
Bu kurallar yaşarsa Türk yaşar, bu kurallar yok olursa Türk yok olur.Bu yapıt çok okunacak. Yeni baskılarında yeni düşüncelerin eklenmesiyle, katkısı olan yeni aydınların adını da yazmak bana sevinç verecek.Tanrı’nın Vereceği Kut ile Türk, Yeniden Türk’ün Töresine Göre Yükselen Türk Olsun.


Marka
Atayurt Yayınevi
Yazar
Namık Kemal Zeybek
Sayfa
220 Sayfa
Kağıt
2. Hamur Kağıt
Boyut
14.00x20.00 cm
Basım Yılı
Kasım 2020
Barkod
9786050654684