Yazı Bahçesinden - Füsun Akatlı - Kırmızı Kedi Yayınevi

220.00TL
143.00 TL
Kazancınız: 77.00TL (35%)
Durum: Stokta



Ürün Açıklaması

Füsun Akatlı, deneme ile eleştirinin örtüştüğü alanların yazarı. Onu kuşağının ayrıcalıklı bir yazarı kılan, ele aldığı metni çok yönlü ve çok katmanlı okuyabilmesi, diğer metinlerle arasındaki bağlantıları kurması, görülmeyeni görülür kılması.

Akatlı’nın kültür, yazın ve düşünce alanına ilişkin denemelerini bir araya getiren, Kırmızı Kedi Yayınevi tarafından yayımlanacak bütün yazılarının bu ilk cildi, hayata ve insana, topluma ve kendisine dönüp bakmasını bilenlere... Uzun bir yolculuğun ilk adımı.

“Uyanıyorum. Günlük güneşlik bir dünyaya açtığım gözlerimi titreyen ellerimle boyuyorum. Boynuma Hint ipeğinden afili bir fular bağlıyorum. Gülümseyişlerden bir gülümseyiş beğenip iliştiriyorum yüzüme. Tökezlemeleri sekmelere çeviriyorum. Sürçersem, uyaklar arayıp sürçmeyi bir şarkı yapıyorum. Kendimi, günün gereğine göre, üçe-beşe bölüp ayrı kanallara akıtıyorum. Değme ustanın üstesinden ya geleceği ya gelemeyeceği bir biçimde, kanalları karıştırmadan yayına geçiyorum. Her şey, solgun bir gül oluyor dokununca.”


Marka
Kırmızı Kedi Yayınevi
Yazar
Füsun Akatlı
Sayfa
360 Sayfa
Kağıt
2. Hamur Kağıt
Boyut
14.00x21.00 cm
Basım Yılı
Ocak 2016
Barkod
9786059799737