2 - Bülent Göksal - Luna Yayınları
Hiç mesaj bulunmadı
Taksit | Tutar | Toplam |
---|---|---|
Tek Çekim | 56.80 TL | 56.80 TL |
100 TL nin altındaki tutarlar için taksit yapılamamaktadır. |
Ödeme Türü | Toplam Tutar |
---|---|
Diğer Kredi Kartları | 56.80 TL |
Havale / Eft | 56.80 TL |
Posta Çeki | 56.80 TL |
Kapıda Ödeme | 71.80 TL |
Kapıda ödemeli siparişlerde +15,00TL kapıda ödeme hizmet bedeli ilave edilir. |
- Vade farksız taksitler KOYU renkte gösterilmektedir.
- X+X şeklinde belritilen taksitler (Örneğin: 2+3) 2 taksit olarak işleme alınmakta ancak ilgili bankanın kampanyası dahilinde 2 taksit üzerinden işlem yapıldığı halde 2+3 yani 5 taksit olarak kartınıza ve ödemenize yansımaktadır. (2 taksit seçilmiş olsa bile banka kampanyası dahilinde ekstradan vade farkı eklenmeden işlem 5 taksite bölünmektedir.)
2 - Bülent Göksal - Luna Yayınları
“Kuanapaga’da yaşayan herkes otuz üç yaşına bastığı gün tek başına ormanın derinliklerine çekilir, yaşamlarının en büyük sınavını başlatmak için kendi istekleriyle bu kutsal zehri içip sonra da insanın en büyük düşmanı, bedeninden sökülüp atılıncaya kadar ormanın bir köşesinde tek başına beklerdi. Yerlilerin İKİ adını verdiği ölümcül sınavın başlangıcıydı bu. İnsanın en zor ve en tehlikeli düşmanı, onunla tıpatıp aynı surette bedeninin içinden çıkıp karşısına dikildiği ilk aşamaydı.”
Bülent Göksal ikinci romanı İki’de; insanoğlunun kendini tanıma ve anlama yolculuğunu Peru ormanlarından gelen bir iksir üzerinden okuyucuya sunuyor. Kimi anlarda satırlar arasında yitecek, kimi zaman da keşif yolculuğunuzda sık sık nefesinizi tutacaksınız.