Bir Doğrunun İmanı Bin Eğriyi Düzeltir - Hasan Çağla - Kitap Arası
Hiç mesaj bulunmadı
Taksit | Tutar | Toplam |
---|---|---|
Tek Çekim | 675.00 TL | 675.00 TL |
2 Taksit | 337.50 TL | 675.00 TL |
3 Taksit | 234.00 TL | 702.00 TL |
4 Taksit | 177.19 TL | 708.75 TL |
5 Taksit | 143.10 TL | 715.50 TL |
6 Taksit | 120.38 TL | 722.25 TL |
Ödeme Türü | Toplam Tutar |
---|---|
Diğer Kredi Kartları | 675.00 TL |
Havale / Eft | 675.00 TL |
Posta Çeki | 675.00 TL |
Kapıda Ödeme | 690.00 TL |
Kapıda ödemeli siparişlerde +15,00TL kapıda ödeme hizmet bedeli ilave edilir. |
- Vade farksız taksitler KOYU renkte gösterilmektedir.
- X+X şeklinde belritilen taksitler (Örneğin: 2+3) 2 taksit olarak işleme alınmakta ancak ilgili bankanın kampanyası dahilinde 2 taksit üzerinden işlem yapıldığı halde 2+3 yani 5 taksit olarak kartınıza ve ödemenize yansımaktadır. (2 taksit seçilmiş olsa bile banka kampanyası dahilinde ekstradan vade farkı eklenmeden işlem 5 taksite bölünmektedir.)
Bir Doğrunun İmanı Bin Eğriyi Düzeltir - Hasan Çağla - Kitap Arası
Efendimiz, Sultanımız, Peygamber (sav) “Beni Hûd Süresi ihtiyarlattı...” buyurmuştur. Cenabı-ı Hak, Peygamber (s.a.v.) Efendimize ve O’nun şahsında biz ümmetine şöyle buyurmuştur: “(Ey Habibim!) Emir olunduğun gibi istikâmet üzere ol! Sen’inle beraber tövbe eden (mümin)’ler de emir olundukları gibi istikâmet üzere olsunlar! Ve sakın (bu hususta) aşırılığa kaçmayın!” (Hûd, 112)
Hz. Peygamberin Resul olarak temel bir görevi ümmete ve insanlığa örnek olmaktır. Yüce Allah’ın insanlığa en büyük ihsanı ve rahmeti olan ve Kuran-ı Kerim’de “büyük bir ahlak üzerine” olduğu bildirilen Sevgili Peygamberimiz, insanı insan yapan erdemlerin ve değerlerin odaklandığı yüce bir şahsiyettir.
İslam’ın öngördüğü kâmil insan modeli onun hayatında tecessüs etmiştir. Yüce kitabımız Kuran-ı Kerimde, “Sizin için Allah’a ve ahiret gününe kavuşmayı umanlar ve Allah’ı zikredenler için Rasulullah’da mükemmel bir örnek vardır” buyrulmaktadır.
Bugün için önemli sorunlarımızdan biri, Hz. Peygamberin örnek hayatı ile kendi hayatımız arasında, sağlam bilgiye daha iyi köprü kurulamaması, dolayısıyla çevresine örnek olacak ahlaki duyarlılığı sahip dindarlıklar üretilemeyişidir.
Bu kitapta değişik başlıklar altında yazılan konuların ana teması Allaha kul, efendimize layık bir ümmet olmak şuuruyla “emir olunduğu gibi dost doğru” olmak ilahi emrini her an hatırlamak ve bu husustaki gayretlere vesile olmak için yazılmıştır.
Bu kitap, “Yalnız sana ibadet ederiz ve yalnız senden yardım dileriz.” Şuurunda, Fatiha süresinin sırrına erenlerden olmak gayret ve aşkına vesile olması düşüncesi ve niyeti ile yazarın kaleminden dökülmüş yazıların satırlara dökülmüş halidir.
İnanmadığım yolda milyonlarla yürüyeceğime, inandığım yolda tek başıma emir olunduğu gibi dost doğru yürürüm” diyen istikamet sahiplerinden olmak duası ile.