Bir Papazın Gözüyle Cihad - Orhan Sarı - Çınaraltı Yayınları
Hiç mesaj bulunmadı
Taksit | Tutar | Toplam |
---|---|---|
Tek Çekim | 224.00 TL | 224.00 TL |
2 Taksit | 112.00 TL | 224.00 TL |
3 Taksit | 77.65 TL | 232.96 TL |
4 Taksit | 58.80 TL | 235.20 TL |
5 Taksit | 47.49 TL | 237.44 TL |
6 Taksit | 39.95 TL | 239.68 TL |
Ödeme Türü | Toplam Tutar |
---|---|
Diğer Kredi Kartları | 224.00 TL |
Havale / Eft | 224.00 TL |
Posta Çeki | 224.00 TL |
Kapıda Ödeme | 239.00 TL |
Kapıda ödemeli siparişlerde +15,00TL kapıda ödeme hizmet bedeli ilave edilir. |
- Vade farksız taksitler KOYU renkte gösterilmektedir.
- X+X şeklinde belritilen taksitler (Örneğin: 2+3) 2 taksit olarak işleme alınmakta ancak ilgili bankanın kampanyası dahilinde 2 taksit üzerinden işlem yapıldığı halde 2+3 yani 5 taksit olarak kartınıza ve ödemenize yansımaktadır. (2 taksit seçilmiş olsa bile banka kampanyası dahilinde ekstradan vade farkı eklenmeden işlem 5 taksite bölünmektedir.)
Bir Papazın Gözüyle Cihad - Orhan Sarı - Çınaraltı Yayınları
Bu çalışmada, Katolik bir din adamı olan ve uzun yıllar Almanya’nın Münster Üniversitesi Katolik İlahiyat Fakültesi’nde öğretim üyeliği yapmış olan Prof. Dr. Adel Theodor Khoury’nin başta 12 ciltlik tefsiri olmak üzere çeşitli eserlerinde “cihad” kavramına yönelik yaklaşımı incelenmektedir.
Khoury, İslam dinine ve Müslümanlara dair genel olarak daha ılımlı ve diyaloga açık bir tutum benimsemiş olmakla birlikte, “cihad” kavramını ele alışında sıklıkla “kutsal savaş” söylemine atıf yapmış ve bu indirgemeci çerçeveden tamamen uzaklaşamamıştır.
Çalışma kapsamında ayrıca İslam düşüncesi bağlamında cihadın nasıl anlaşılması gerektiği üzerinde durulmakta; bu ibadetin bireysel ve toplumsal düzeyde Müslümanlara kazandırdığı ahlaki, manevi ve sosyal değerler de analiz edilmeye çalışılmaktadır