Davetsiz Misafir Dehşet - Firdevs Kapusızoğlu - Turkuvaz Çocuk
Hiç mesaj bulunmadı
Taksit | Tutar | Toplam |
---|---|---|
Tek Çekim | 100.50 TL | 100.50 TL |
2 Taksit | 50.25 TL | 100.50 TL |
3 Taksit | 34.84 TL | 104.52 TL |
4 Taksit | 26.38 TL | 105.53 TL |
5 Taksit | 21.31 TL | 106.53 TL |
6 Taksit | 17.92 TL | 107.54 TL |
Ödeme Türü | Toplam Tutar |
---|---|
Diğer Kredi Kartları | 100.50 TL |
Havale / Eft | 100.50 TL |
Posta Çeki | 100.50 TL |
Kapıda Ödeme | 115.50 TL |
Kapıda ödemeli siparişlerde +15,00TL kapıda ödeme hizmet bedeli ilave edilir. |
- Vade farksız taksitler KOYU renkte gösterilmektedir.
- X+X şeklinde belritilen taksitler (Örneğin: 2+3) 2 taksit olarak işleme alınmakta ancak ilgili bankanın kampanyası dahilinde 2 taksit üzerinden işlem yapıldığı halde 2+3 yani 5 taksit olarak kartınıza ve ödemenize yansımaktadır. (2 taksit seçilmiş olsa bile banka kampanyası dahilinde ekstradan vade farkı eklenmeden işlem 5 taksite bölünmektedir.)
Davetsiz Misafir Dehşet - Firdevs Kapusızoğlu - Turkuvaz Çocuk
Tam o sırada kapı çaldı: “Tık tık tık!”
Kirlenmişti Küçük, toz içindeydi.
Yine de açtı kapıyı.
Baykuş kendini tanıttı:
“Merhaba benim adım Dehşet!”
Bir sincap, adı Küçük. Soğuk bir kış gününde karnı çok acıktığı için sakladığı yiyecekleri aramaya başlıyor. Küçük, yiyeceklerini bulamadığı için dehşet içinde. Ve tam o sırada bilin bakalım hangi davetsiz misafir ziyaretine geliyor: Bir baykuş!
Firdevs Kapusızoğlu’nun kaleminden küçük okurlarımızın dehşet duygusunu keşfetmelerini sağlayacak sıcacık bir öykü. Haydi şimdi kitabın kapağını usulca aç ve güzel cümlelerle kendini keşfet!