Dijital Film Yapımı - Dale Newton - Say Yayınları

%
23
İNDİRİM
9786050203219
%
23
İndirim
200.00 TL
154.00 TL
Temin süresi 2-4 iş günüdür.
Kargo Bilgisi

Sabit kargo ücreti 60TL

600TL ve üzeri Kargo Ücretsiz

Ödeme Bilgisi

Dijital Film Yapımı - Dale Newton - Say Yayınları

 

Neredeyse her şeyin dijital hale geldiği çağımızda pek çok hayali gerçekleştirmek eskisine göre daha kolay. Örneğin kendi uzun metrajlı filminizi mi çekmek istiyorsunuz? Çok iyi bir hikâyeniz ama oldukça sınırlı bir bütçeniz mi var?
Dale Newton ve John Gaspard da rüyalarının peşinden giderek kendi uzun metrajlı dijital filmlerini çeken iki sinemacı. Bu kitapta sadece yola nasıl çıktıklarını ve nasıl ilerlediklerini değil, aynı zamanda kendi maceralarının tüm aşamalarını, edindikleri tüm acı ve tatlı deneyimleri içtenlikle paylaşıyorlar.
Bu yolculukta ilk ihtiyacınız olacak şeyler, cesaret, demirden bir irade, kararlılık ve başladığınız işi bitirebilme arzusu.
Dijital Film Yapımı, hayallerinizin ardından gitmenin buna değeceğini gösteren sahici bir rehber olarak size, kendi filmini çekmenin nasıl eşsiz bir deneyim olduğunu göstermeyi vaat ediyor. Tek yapmanız gereken şey ilk adımı atmak.
“Bu muhteşem kitapta senaryodan sahneye dek, çoğu zaman son derece zorlu olan bu yolculukta her kuruşun hakkının nasıl verileceği anlatılıyor.”
— John Carpenter (Yönetmen, Halloween, Starman, Escape from New York)

Yazar:
Sayfa:
327 Sayfa
Kağıt:
2. Hamur Kağıt
Boyut:
13.50x21.00 cm
Basım Yılı:
Şubat 2014
Barkod:
9786050203219
Say Yayınları