Endişeli Minikler İçin İyi Hisler Kitabı - Holly Brochmann - Sabri Ülker Vakfı Yayınları
Hiç mesaj bulunmadı
Taksit | Tutar | Toplam |
---|---|---|
Tek Çekim | 135.20 TL | 135.20 TL |
2 Taksit | 67.60 TL | 135.20 TL |
3 Taksit | 46.87 TL | 140.61 TL |
4 Taksit | 35.49 TL | 141.96 TL |
5 Taksit | 28.66 TL | 143.31 TL |
6 Taksit | 24.11 TL | 144.66 TL |
Ödeme Türü | Toplam Tutar |
---|---|
Diğer Kredi Kartları | 135.20 TL |
Havale / Eft | 135.20 TL |
Posta Çeki | 135.20 TL |
Kapıda Ödeme | 150.20 TL |
Kapıda ödemeli siparişlerde +15,00TL kapıda ödeme hizmet bedeli ilave edilir. |
- Vade farksız taksitler KOYU renkte gösterilmektedir.
- X+X şeklinde belritilen taksitler (Örneğin: 2+3) 2 taksit olarak işleme alınmakta ancak ilgili bankanın kampanyası dahilinde 2 taksit üzerinden işlem yapıldığı halde 2+3 yani 5 taksit olarak kartınıza ve ödemenize yansımaktadır. (2 taksit seçilmiş olsa bile banka kampanyası dahilinde ekstradan vade farkı eklenmeden işlem 5 taksite bölünmektedir.)
Endişeli Minikler İçin İyi Hisler Kitabı - Holly Brochmann - Sabri Ülker Vakfı Yayınları
Amerikan Psikoloji Derneği Tarafından Hazırlanan “Endişeli Minikler İçin İyi Hisler Kitabı” Raflarda Yerini Alıyor
Bazen belirsizlikler ya da yenilikler seni endişelendirebilir. Endişelenmek; gülmek, mutlu olmak ve üzülmek kadar doğal bir duygudur. Fazla endişelendiğini düşünüyorsan belki de biraz hava almak iyi gelir, ne dersin?
Amerikan Psikoloji Derneği (APA) tarafından hazırlanan kitap, endişeye kapılan çocuklara bunun doğal (hatta bazen gerekli) ve yaşanması gereken bir duygu olduğunu gösteriyor.
Kitapta ayrıca ebeveynlere özel hazırlanmış notlar bölümünde, yoğun endişe yaşayan çocuklara karşı nasıl yaklaşılması gerektiği aktarılıyor.