İlaç Dünyası Hakkındaki Gerçekler - Marcia Angell - Yakamoz Yayınevi
Hiç mesaj bulunmadı
Taksit | Tutar | Toplam |
---|---|---|
Tek Çekim | 30.00 TL | 30.00 TL |
100 TL nin altındaki tutarlar için taksit yapılamamaktadır. |
Taksit | Tutar | Toplam |
---|---|---|
Tek Çekim | 30.00 TL | 30.00 TL |
100 TL nin altındaki tutarlar için taksit yapılamamaktadır. |
Ödeme Türü | Toplam Tutar |
---|---|
Diğer Kredi Kartları | 30.00 TL |
Havale / Eft | 30.00 TL |
Posta Çeki | 30.00 TL |
- Vade farksız taksitler KOYU renkte gösterilmektedir.
- X+X şeklinde belritilen taksitler (Örneğin: 2+3) 2 taksit olarak işleme alınmakta ancak ilgili bankanın kampanyası dahilinde 2 taksit üzerinden işlem yapıldığı halde 2+3 yani 5 taksit olarak kartınıza ve ödemenize yansımaktadır. (2 taksit seçilmiş olsa bile banka kampanyası dahilinde ekstradan vade farkı eklenmeden işlem 5 taksite bölünmektedir.)
İlaç Dünyası Hakkındaki Gerçekler - Marcia Angell - Yakamoz Yayınevi
Dünyada her yıl milyarlarca kişi, reçeteli ilaçlara şaşırtıcı miktarlarda para harcıyor. İlaç fiyatlarının yüksekliği hakkında sunulan en büyük argüman ise araştırma ve geliştirme çalışmalarını finanse etmek… Dr. Marcia Angell, kitabında bu iddianın doğru olmadığını kanıtlarken diğer taraftan da ilaç dünyasının gün yüzü görmemiş gerçeklerini ortaya çıkarıyor ve ilaç şirketlerinin gerekli izinleri almak için zenginliklerini nasıl küstahça kullandıklarını, paralarını araştırmadan ziyade pazarlamaya harcadıklarını kanıtlıyor.
Özellikle HIV / AIDS, kanser ve alerji ilaçlarına odaklanan
Dr. Angell, yeni ürünlerin nasıl pazara sunulduğunu, klinik araştırmalardaki hileleri ve kontrolden çıkan ilaç endüstrisini bütün çıplaklığıyla gözler önüne seriyor.