Mausoleion - Remzi Kazmaz - Favori Yayınları
Hiç mesaj bulunmadı
Taksit | Tutar | Toplam |
---|---|---|
Tek Çekim | 32.00 TL | 32.00 TL |
100 TL nin altındaki tutarlar için taksit yapılamamaktadır. |
Ödeme Türü | Toplam Tutar |
---|---|
Diğer Kredi Kartları | 32.00 TL |
Havale / Eft | 32.00 TL |
Posta Çeki | 32.00 TL |
- Vade farksız taksitler KOYU renkte gösterilmektedir.
- X+X şeklinde belritilen taksitler (Örneğin: 2+3) 2 taksit olarak işleme alınmakta ancak ilgili bankanın kampanyası dahilinde 2 taksit üzerinden işlem yapıldığı halde 2+3 yani 5 taksit olarak kartınıza ve ödemenize yansımaktadır. (2 taksit seçilmiş olsa bile banka kampanyası dahilinde ekstradan vade farkı eklenmeden işlem 5 taksite bölünmektedir.)
Mausoleion - Remzi Kazmaz - Favori Yayınları
Aşkın Mabedi…
Antik Halikarnassos’ta büyük bir aşk yaşandı. Artemisia ile Mausolos’un aşkı…
Antik dünyanın 7 harikasından biri olan MAUSOLEİON bu ölümsüz aşk ile bütünleşti…
Bugün milyonlarca insanın hem Bodrum’da hem İngiltere British Museum’da ziyaret ettiği bu anıt mezarda hâlâ o büyük tarihi aşkın, acının, sadakat ve fedakârlığın izlerine rastlayabilirsiniz.
Bu antik kentin dokusunda Mausolos’un Artemisia’ya duyduğu büyük aşkın parıltısı var; yaşanan tarihte acının, fedakârlığın bedeli var. Anıt mezarın temelinde sanatın erdemi, sanatçının onuru ve şerefi var.
Bu hikâyede anıt mabedin yapılışını, bir aile geleneği olarak başlayan evliliğin nasıl büyük ve ölümsüz bir aşka dönüştüğünü okuyabilirsiniz.