Söyle O Dürzü Kocana - Mehmet Doğan - Artshop Yayıncılık
Hiç mesaj bulunmadı
Taksit | Tutar | Toplam |
---|---|---|
Tek Çekim | 162.50 TL | 162.50 TL |
2 Taksit | 81.25 TL | 162.50 TL |
3 Taksit | 56.33 TL | 169.00 TL |
4 Taksit | 42.66 TL | 170.63 TL |
5 Taksit | 34.45 TL | 172.25 TL |
6 Taksit | 28.98 TL | 173.88 TL |
Ödeme Türü | Toplam Tutar |
---|---|
Diğer Kredi Kartları | 162.50 TL |
Havale / Eft | 162.50 TL |
Posta Çeki | 162.50 TL |
Kapıda Ödeme | 177.50 TL |
Kapıda ödemeli siparişlerde +15,00TL kapıda ödeme hizmet bedeli ilave edilir. |
- Vade farksız taksitler KOYU renkte gösterilmektedir.
- X+X şeklinde belritilen taksitler (Örneğin: 2+3) 2 taksit olarak işleme alınmakta ancak ilgili bankanın kampanyası dahilinde 2 taksit üzerinden işlem yapıldığı halde 2+3 yani 5 taksit olarak kartınıza ve ödemenize yansımaktadır. (2 taksit seçilmiş olsa bile banka kampanyası dahilinde ekstradan vade farkı eklenmeden işlem 5 taksite bölünmektedir.)
Söyle O Dürzü Kocana - Mehmet Doğan - Artshop Yayıncılık
Hikayelere önce çevrenize anlatarak başlarsınız. Anılarınızı, sevdalarınızı yaşam hikayelerinizi anlatırsınız. Sizi dinleyenler dosttur, yoldaştır, yavuklunuzdur.
Her insan, yaşam çevresine mutlaka hikaye anlatmıştır. Hikaye bilmiyorsa anılarını anlatır. Hele bir de hamuru Anadolu toprağı ile karılmışsa, Anadolu bozkırında büyümüş, çeliğine Anadolu gözelerinden su verilmişse mutlaka dedesinden, ninesinden hikaye dinlemiştir. Bir tane, beş tane ya da yüzlerce hikaye, masal dinlemiştir. Büyüdüğünde bu hikaye ve masallar şekillendirmiştir kişiliğini.
Bu hikayelerin konusu bazen doğup büyüdüğü topraklardır, ata yurdudur. Gurbetten sılaya hasrettir yazılan hikaye.
Bazen bu hikayeler, uğruna yavuklunun bile terk edildiği, yeni bir dünya kurmanın sevdasıdır. Sömürüsüz, zulümsüz, kavgasız, barış içinde ve insanca yaşanılan yarınlara duyulan sevdadır hikayeler. Bazen hikayeler sıradanlığı aşar, kavganın hikayesi olur. Eylem alanlarını anlatır fitili ateşler, kavga ateşini, isyanı körükler.