Yarın Evdesin - Gülce Başer - Mylos Kitap

%
25
İNDİRİM
9786059708890
%
25
İndirim
190.00 TL
142.50 TL
Temin süresi 2-4 iş günüdür.
Kargo Bilgisi

Sabit kargo ücreti 60TL

600TL ve üzeri Kargo Ücretsiz

Ödeme Bilgisi

Yarın Evdesin - Gülce Başer - Mylos Kitap

Gülce Başer’den yeni polisiye roman: Yarın Evdesin
               
Gülce Başer’in “Bir Ceset Bir Söz” ve “Yanığı Bulmak” romanlarıyla tanıştık Nihal Gürsoy ile. Polisiye edebiyatımızın özgün kadın karakterlerinden Nihal, serinin ikinci romanı “Yanığı Bulmak”ta neredeyse ölümden dönmüştü. 
Nihal, nispeten sakin ve dengeli bir yaşama kavuşmuşken tüm insanlığı sarsan pandemi dönemi başlar. Bu dönemde bambaşka korkularla yüzleşen Nihal, tüm bunlar yetmezmiş gibi  sanat tarihinden anlayan gizemli biri tarafından dolandırılır. Eski dostu Hakan’ın yardımıyla, dolandırıcının İzmir’de olduğu tespit edilir. Nihal ve Hakan’ın tek amacı, bir an önce dolandırıcıyı bulup İstanbul’a sağ salim dönmekken İzmir’de başlarına daha büyük belalar açılır. İkili, kendilerini büyük bir şirketin kurduğu gerçek bir cehennemin ortasında bulur. 
Gülce Başer, üçüncü polisiye romanı “Yarın Evdesin”de içinde yaşadığımız gerçekliği, insan eliyle yaratılan cehennemleri, düşmeyen bir tempo ve etkileyici bir dille anlatıyor.

Marka:
Yazar:
Sayfa:
312 Sayfa
Kağıt:
2. Hamur Kağıt
Boyut:
13.50x21.00 cm
Basım Yılı:
2024
Barkod:
9786059708890